Over mij

en divilayouts

Divilayouts is onderdeel van Digital Nomads on Tour

Mijn 1e website maakte ik in HTML, WordPress was er nog niet

Ik kan me nog goed herinneren dat ik naast mijn baan, een eigen bedrijf ging opstarten en daarvoor had ik een website nodig. Geld om een website te laten maken had ik niet, dus ik moest zelf aan de bak. Gelukkig werkte ik in de IT en wist ik wel iets van html enzo. In die tijd was er nog geen WordPress en moest ik werkelijk alles zelf doen. Wat een tijd kostte dat en als ik iets niet wist, dan duurde het uren soms dagen voordat ik er een oplossing voor gevonden had.

Uiteindelijk was ik het zat. Ik wilde iets delen met de wereld. Ik had een oplossing gevonden voor mensen met overgewicht en ik wilde daar zoveel mogelijk mensen van op de hoogte brengen, maar dan had ik wel die website nodig. 

Ik huurde dan toch maar iemand in. Ik had iemand gevonden die niet de hoofdprijs rekende. Achteraf bleek dat ik toch de hoofdprijs betaalde, omdat deze man niet sneller werkte dan ik. Hij deed het ook naast zijn baan en werkte tergend langzaam. Wat ik ook lastig vond was dat hij voor ieder wissewasje geld vroeg en omdat ik geen inzicht had in hoe hij mijn website opbouwde, kon ik zelf geen aanpassingen maken. Super frustrerend.

Toen WordPress kwam, was dat een verademing. Het basisontwerp bestond al en ik kon daarmee snel een simpele website online toveren. Ik begon zelfs websites te maken voor vrienden en familie. Meer websites leidden tot meer problemen, want sommige dingen waren met alleen WordPress niet op te lossen en als een website gehackt was, dan moest ik er een technische vriend bij halen om de ellende op te lossen.

Ik stopte met websites maken voor andere mensen en ging me volledig focussen op mijn gezondheidsbedrijf. Toen ik 2 jaar geleden ging rondreizen met mijn gezin, moest ik mijn bedrijf volledig online tillen en toen werd mijn website weer belangrijker. Er moest van alles bij komen. Ik ging op zoek naar een professioneel thema en toen vond ik Divi.

Divi was zo anders, dat ik er bijna niet mee verder was gegaan. Ik zag niet direct de voordelen, totdat ik een fantastische uitleg kreeg van een van de medewerkers van Elegant Themes en vanaf dat moment was ik verslaafd. Met dit thema kon ik alles realiseren op mijn website wat ik wilde. Binnen no time had ik een supergave website ontwikkeld.

Een jaar later kreeg ik een kleine hersenbloeding en vond ik mijzelf geen goed boegbeeld meer voor mijn gezondheidsbedrijf. Ik besloot weer websites te gaan maken. Het was een goede training voor mijn brein en ik had er heel veel lol in met Divi.

Ik zette Digital Nomads on Tour op en maakte websites op maat voor mensen zoals ik, die hun bedrijf online zichtbaar wilden maken.

Ik ontdekte dat mijn klanten vastliepen in hoe ze een website marketing technisch moesten opbouwen. Daarop besloot ik mooie professionele templates te ontwikkelen die marketing technisch verantwoord zijn. 

Verder wilden mijn klanten zelf de regie houden over hun website. Ze wilden zich niet druk maken over de techniek, maar als ze een blogpost wilden schrijven of een plaatje wilden verwisselen, dan wilden ze dat graag zelf kunnen doen.

En zo begon ik met het aanbieden van pakketten, waarin je alleen maar hoeft na te denken over de inhoud van je website. Dat waar je al goed in bent, namelijk jouw business. De rest is geregeld van A tot Z. Je kunt binnen 1 dag je website online hebben als je dat wilt en ook het schrijven van je teksten wordt kinderlijk eenvoudig met mijn aanpak.

Ik wou dat ik dit had gehad toen ik begon met mijn eerste website. Dat had me heel veel tijd, geld en frustratie gescheeld.

Dus wat ga jij doen?

Ga je net als ik aanmodderen en proberen met beperkte technische kennis een professionele website te maken waar jouw ideale klant zich thuis voelt? Of kies je voor resultaat en ga je met mijn methode aan de slag, waarbij je bedrijf online brengen een eitje wordt?

Je kunt beginnen met het downloaden van mijn gratis ebook: Bereid je website voor in 10 simpele stappen!

Je bedrijf online brengen met mijn methode is snel & makkelijk en ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Nergens anders krijg je zoveel waarde voor zo een laag bedrag. Dus aan jou de keus: Ga je het zelf doen of ga je voor resultaat?

Hartegroet,

Linda de Pagter